Blog Grčka

| Hanioti

Hanioti je sledeće mesto u nizu popularnih odredišta naših turista na Halkidikiju. Udaljen je 780km od Beograda i smešten je na istočnoj obali prvog „prsta“, Kasandri.

Hanioti karakteriše duga peščana plaža, po mišljenju dosadašnjih posetila nešto uža u odnosu na Polihrono,  sa mirnom i plitkom vodom Egejskoj mora i popularnog zaliva Toroneos. Plaža je kompletno organizovana i obezbeđena svim potrebnim sadržajima - ležaljke, suncobrani, kafići, taverne. Za potpuni užitak na plaži tokom celog dana je dovoljno da, kao u mnogim drugim letovalištima, poručite neko piće iz lokalnih kafića, bez dodatnog naplaćivanja vašeg mesta. Kao i u Polihronu, ni plaža Haniotija ne raspolaže tuševima.

Hanioti je simpatično mesto koje hvale posetioci zaista potpuno različite starosne dobi, jer svi u njemu pronađu svoj kutak i adekvatan vid odmora prema svojim merilima. Glavno mesto okupljanja je centar i čuveni trg sa fontanom kao i pešačka zona puna prodavnica, taverni, kafića, poslastičarnica, butika. Hanioti takođe poseduje parkinge, apoteku, lokalnu ambulantu, dobro organizovan javni prevoz - taxi stajalište i autobusku stanicu na magistrali koja Hanioti povezuje sa okolnim mestima. Ukoliko dolazite svojim automobilom tu je i benzinska pumpa.

Hanioti je izuzeno sadržajno mesto za porodični turizam. Tu su igrališta na otvorenom, igraonice, animacije, obezbeđene šetaške zone u mestu koje nije brdovito te je šetnja i razgledanje za najmlađe putnike veoma lagana, neopterećujuća i savladiva. Za porodice s decom je verovatno jedna od najbitnijih činjenica i ta da se odmah iznad plaže nalazi jedan od parkova Haniotija gde u toku dana možete pronaći opuštanje u debelom prirodnom hladu.

Šta je popularno u Haniotiju?

-          Ne propustite najpoznatiji grčki fast food u taverni Gary’s giros

-          Hanioti Cars vam nudi veliki izbor automobila, motora i bicikala za iznajmljivanje

-          Za nabavku namirnica su nezaobilazni poznati lanci mega marketa Masutis i AB Vasilopoulos

-          Mesta okupljanja mladih u večernjim satima su prevashodno kafići Paralio i Biond, popularni po odličnoj muzici i piću

Ukoliko želite da vaš odmor upotpunite nekim interesantnim izletom tu je lokalni partner Bros travel koji vas vodi do Soluna, Svete Gore, istraživanja lepota zaliva Toroneos...a za sve vas koji samostalno upoznajete lepote okoline Haniotija preporučujemo vožnju kroz pejzaže šuma, mora i maslinjaka brdovitim putem iznad Haniotija koji vas vodi do još jednog turističkog odredišta, mesta Nea Skioni i peščanog rta Posidi. Ukoliko pak krenete starim putem južnije ka susednom Pefkohoriju otkrićete brojne osamljene ili uređene privatne plaže beach barova i hotela.

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama