Blog Vesti

| Informacije o ulasku u Italiju

Državljanima Republike Srbije je omogućen ulazak na teritoriju Italije po sledećim uslovima:

Ulazak u Italiju je moguć bez samoizolacije.          
Svako ko je 14 dana pre ulaska u Italiju boravio ili prošao jednu od zemalja s spiska D (na kome se trenutno nalazi i Srbija) mora se pridržavati sledećih propisa:

- Putnici koji su izvršili kompletnu vakcinaciju sledećim vakcinama (Comirnaty di Pfizer-BioNtech, Moderna, Vaxzevria (Astrazeneca) ili Jansen (Johnson & Johnson) i samim tim dobili neophodnu potvrdu o vakcinaciji mogu ući na teritoriju Italije (putnici moraju posedovati dokument pod nazivom zeleni sertifikat).   

Ukoliko nisu vakcinisani nekom od navadenih vakcina, putnici su obavezi da poseduju  Negativan PCR test, ne stariji od 72 sata ili Negativan antigenski test - ne stariji od 48h.

Putnici koji nisu vakcinisani podležu samoizolaciji i zdravstvenom nadzoru (obaveštavanjem nadležnog Doma zdravlja u Italiji da aktivira zdravstveni nadzor), na adresi navedenoj u digitalnom obrascu za lociranje putnika - dokument dPLF, u razdoblju od pet (5) dana.

T.A. Hedonic travel može posredovati prilikom testiranja brzim antigenskim testom u laboratorijama AquaLab sa kojima ima sklopljen ugovor o poslovnoj saradnji za ekspeditivno testiranje po najpovoljnijim cenama.

Nošenje maski je obavezno u zatvorenim prostorijama.

Prilikom prelaska granice putnici su u obavezi da poseduju dokument izdat od strane zvanične nadležne institucije, koji su u štampanoj ili elektronskoj formi obavezi da na zahtev carinika pokazu.

- Turisti moraju popuniti elektronski formular (Passenger Locator Form - PLF - on-line formular za praćenje putnika), ne kasnije od 23:59 dan pred ulazak u Italiju. Za više informacija, molimo kliknite https://app.euplf.eu/..      

- Za ulazak u Italiju je neophodan važeći pasoš.

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


POSLOVNICA NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

E-mail: hedonic021@hedonictravel.rs


×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama