Leto 2023 Grčka - Apartmani Pefkohori | Letovanje

| Pefkohori | Letovanje

Pefkohori je letovalište u Grčkoj na istočnoj obali Kasandre, prvog prsta Halkidikija. Od Soluna je udaljen samo 100km, od Kalitee 19km, dok su najbliža mesta tik uz Pefkohori, takođe poznata turistička letovališta Hanioti i Polihrono.

Mesto je poznato još od perioda 19. veka kada su ga naselile turske izbeglice i osnovano je kao malo ribarsko naselje. Danas je Pefkohori jedna od vodećih letnjih destinacija na severu Grčke, gde dominira kilometrima duga peščana plaža, očuvana priroda, potkrepljena kompletnom turističkom infrastrukturom: restoranima, kafićima, marketima, prodavnicama, odličnim smeštajnim kapacitetima koji su u agenciji Hedonic travel dostupni po velikim first minute popustima i povoljnim last minute ponudama. Obzirom da je Pefkohori gradić koji je naseljen tokom čitave godine, sa nešto manje od 2000 stanovnika, šetnjom kroz ovo letovalište naići ćete i na školu, crkvu Svetog Nikole, Galisov kamp koji nudi brojne sportske terene, poštu, lekarske ordinacije, malu marinu. Zbog popularnih klubova i barova koji se mogu naći u ovom mestu, Pefkohori je često izbor mladih i svih koji su u potrazi za dobrim provodom. S druge strane Pefkohori je svoju ponudu prilagodio i pravom porodičnom odmoru koji ćete pronaći kako na peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu, tako i na šetalištu duž kog postoje razne zanimacije za vaše najmlađe. Pored gradske plaže na kojoj je u toku letnjih meseci najveća koncentracija turista, uživanje možete pronaći i na okolnim poznatim plažama: Glavokaros, Chrousso, Molos.

| Pefkohori | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

E-mail: hedonic021@hedonictravel.rs


×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama