O nama

Turistička agencija Hedonic Travel članica je YUTE i svim ljubiteljima putovanja nudi pažljivo osmišljene i kvalitetno odabrane  programe za odmor iz snova. Bilo da želite da letujete u Grčkoj, uživate u zimskim čarolijama u nekom od najtraženijih ski centara, posetite neke od najlepših gradova Evrope ili daleke destinacije, Hedonic Travel je prava adresa za Vas. Takođe, bavimo se prodajom avio karata, kao i iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase, koji su u našem vlasništvu.

Ukoliko želite da Vašu porodicu ili voljenu osobu obradujete putovanjem iz snova , tokom cele godine nudimo Vam mogućnost da posetite neke od najlepših gradova Evrope, kao što su: Rim, Verona, Milano, Venecija, Kan, Prag, Beč, Budimpešta, Segedin, a takođeHedonic Travel preporučuje Vam najlepše i najuzbudljivije daleke destinacije: Tajland, Indonezija, Australija, Kina, Izrael, Zanzibar.

Ako više uživate u zimskim čarolijama i sportovima, izdvajamo naše aranžmane za neke od najboljih ski centara u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji, Austriji i Italiji , kao i mogućnost da posetite neki od izuzetno popularnih sportskih dešavanja  koji su u našoj ponudi.

U  agenciji Hedonic Travel možete se informisati i rezervisati avio karte za ceo svet.
Kod nas možete pronaći najpovoljnije avio karte za sve svetske destinacije.

Zahvaljujući saradnji sa PIO fondom svim penzionerima nudimo mogućnost da preko penzionog čeka plaćaju na odloženo do decembra 2017 godine, kako bi uživali na najlepšim plažama Grčke – na ostrvu Evia, na plažama Olimpske rivijere, na plažama Halkidikija ili plažama Solunske regije. Takođe svojim putnicima agencija nudi mogućnost da svoje letovanje plaćaju odloženo bez kamate  do decembra 2017. godine čekovima građana ili preko administrativne zabrane.