Leto 2024 Egipat 2024

| Egipat 2024

Egipat se nalazi u severoistočnom delu Afrike i delom u Aziji (Sinaj) na Sredozemnom i Crvenom moru, između Libije, Izraela i pojasa Gaze. Egipat zauzima teritoriju od oko jedan milion kvadratnih kilometara na severu Afrike. Sadašnje granice Egipta malo se razlikuju od onih iz vremena faraona. Oko 5% zemlje je vegetacija, a ostalo pokriva peščana-kamenjar pustinja Sahara. Dolina i delta Nila su i dalje kičma-teritorija na kojoj je, pre pet hiljada godina, rođena egipatska civilizacija, a Sinaj i Nubija su samo dopuna. Egipat je dom za oko 83 miliona ljudi, sa skoro 90% stanovništva koje živi u većim gradovima, uzrokujući veliku gužvu.

Egipat često nazivaju zemljom sa bezbroj lica. Danas predstavlja značajnu turističku destinaciju koja nudi izuzetne kulturne znamenitosti, raznovrsna prirodna bogatstva, prelepe peščane plaže, bogat podvodni svet i koralne grebene. Zahvaljujući koptskom hrišćanstvu i islamu - antičkim crkvama, manastirima i dzamijama, Egipat podstiče turiste sa zapada da posećuju ovu drevnu zemlju. I zbog toga je Egipat jedan od najpopularnijih turističkih destinacija za turiste iz celog sveta. 

Istorija Egipta je jedinstvena, fascinantna i privlači ogroman broj turista svake sezone kako u februaru, martu, aprilu tako i za vreme letnje sezone. Najpopularnije destinacije Hurgada i Šarm el Šeik pružaju mogućnost veoma ispunjenog odmora, bilo da ste ljubitelj peska i vode, bilo da uživate u lokalnoj tradiciji, kuhinji i istorijskim bogatstvima. Izleti po specijalnim cenama: Luksor, Kairo, krstarenja i snorking, Piramide u Gizi, safari, Alfa Leila la Leila (egipatsko veče), ronjenje, hramovi u  Esni, Edfu i Comombou, magični Nil, Sahara i Memfis, Dolina kraljeva, Memnonovi Kolosi, Hatšepsut, Karnak... 

Ogroman broj luksuznih hotela sa 5 zvezdica koji nude usluge po veoma raznovrsnom all inclusive konceptu po sve povoljnijim i pristupačnijim cenama. Uvek popularni hoteli sa 4 zvezdice ne zaostaju kako po pitanju sadržaja tako ni po pitanju kvaliteta usluge. Veoma pristupačne cene karata za direktne čarter letove od Beograda do Hurgade omogućavaju široku dostupnost ovih aranžmana koji su sve popularniji na našem tržištu i privlače sve veći broj turista na obale Crvenog mora.

Egipat je još jedna od destinacija na kojoj možete provesti vaše idealno leto 2024 i za koju već sad možete iskoristiti velike first minute popuste. 

| Egipat 2024 | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama