Crna Gora

| OSTROG I BUDVA - u pripremi

3 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE

DATUM:

OSTROG – PODGORICA - BUDVA 

BOKA KOTORSKA / KOTOR, PERAST, TIVAT, PORTO MONTENEGRO

Čarobna prilika da se početak jeseni obeleži posetom manastiru Ostrog, ali i najromantičnije doživi na crnogorskoj obali Jadranskog mora, u predivnim ambijentima Boke, Budve i luksuzu Porto Montenegra. Savršene panoramske tačke za sve ljubitelje fotografija i video snimaka u postovima na društvenim mrežama. Prelepa mesta Crne Gore kojima se vekovima dive najumnije i najcenjenije ličnosti umetnosti sveta, ali i istorije duhovnosti. Prirodni ambijenti koji ostavljaju bez daha, magija Starih gradova pomorskih lepotica Budve i Kotora, osećaj ogromnog poštovanje prema Sabornom hramu u Podgorici gde je nedavno sahranjen upokojeni mitropolit Amfilohije Radović, i nestvarni osećaji čuda Svetog Vasilija Ostroškog u manastirskom kompleksu koji se smatra jednim od najčudesnijih u Evropi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD
Polazak iz Beograda (BAS – glavna Autobuska stanica). Udobno noćno putovanje kroz Srbiju, prema Crnoj Gori, preko Zlatibora, Prijepolja i Kolašina, uz kraća i primerena usputna zadržavanja radi odmora i pograničnih i carinskih formalnosti.

2. dan OSTROG – PODGORICA - BUDVA
Dolazak u OSTROG u jutarnjim časovima uz prisustvo Svetoj liturgiji u gornjem manastiru. Poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog uz obilazak kompleksa, s prilikom da se doživi jedinstveni spokoj, ali i susret s poklonicima iz čitavog sveta. O čudima Svetog Vasilija postoje i pisana svedočanstva u obimnoj manastirskoj knjizi, gde su ispisane priče o izlečenjima i raznim drugim čudesima, a sve uz priliku da svako od nas molitvom, verom, ili makar unutrašnjim mirom i svojom posetom, doživi makar sebi drago prosvećenje, ili uspomenu. Nastavak putovanja do PODGORICE, glavnog i najvećeg grada Crne Gore. Uz panoramsku vožnju, upoznajemo moderne vizure grada i najčuvenije atrakcije, spomenike i znamenitosti, nakon čega sledi i obilazak Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja. Kraće slobodno vreme za uživanje u čarima grada, a potom sledi putovanje do BUDVE, uz veličanstvene panorame na obalu Jadranskog mora. Smeštaj u odabrani hotel u Budvi u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za uživanje u promenadi Budvanske rivijere, uz preporuku za posetu Starom gradu i otkrivanje svih mediteranskih čari. Noćenje.

3. dan BUDVA – PERAST - KOTOR – TIVAT/PORTO MONTENEGRO – BEOGRAD           Doručak. Odjava iz smeštaja. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Boki Kotorskoj: Udobna panoramska vožnja uz obalu Jadrana i najčuvenijeg zaliva Crne Gore. Dolazak u jedno od najslikovitijih mesta Jadrana, čuveni PERAST, grad miljenik najvećih carstava kroz istoriju, sedište omiljene pomorske škole Petra Velikog i mesto gde krišom odsedaju poznate holivudske zvezde. Kraće slobodno vreme u Perastu, uz pogled na legendarna ostrvca Sveti Đorđe i Gospa od Škrpjela. Odlazak u KOTOR, uz udobnu vožnju zalivom i šetnju Starim gradom, ambijentima koji su pod zaštitom UNESCO-a kao Svetska kulturna baština. Živopisna atmosfera i autentične ulice grada idealni su za uživanje u slobodnom vremenu, gde godinama unazad uživaju turisti tokom krstarenja Mediteranom. Polazak ka TIVTU i poseta ovom malom lučkom gradu uz obilazak spektakularne moderne luke PORTO MONTENEGRO, raju hedonista, ljubitelja luksuza i carstvu ambijenata za popularne selfi/story momente. Nakon slobodnog vremena, u popodnevnim satima povratak u Budvu i polazak za Srbiju. Povratak u kasnim noćnim satima.

Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni/ klasičan način usluživanja ) u Hotel Oaza 4* u Budvi
 • smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama
 • obilazak manastira Ostrog, Podgorice i Budve.
 • usluge vodiča
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Fakultativni izlet - obilazak Kotora, Perasta, Tivta i Porto Montenegra - 15 € (Fakultativni izleti biće realizovani uz minimum 20 prijavljenih putnika)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 20 €
 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 40 €
 • Gradsku turističku taksu u iznosu od 1 € - plaća se na licu mesta, na recepciji objekta

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima a obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021.
 • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021.

OPIS HOTELA:

HOTEL  3*, Budva 

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu, ili promena cena smeštaja, ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Hedonic travel d.o.o, ul. Gavrila Principa br. 52, Beograd, OTP Licenca OTP  103/2021 , kategorija  licence A  sa brojem polise : 470000049561


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

E-mail: hedonic021@hedonictravel.rs


×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama