Crna Gora

| OSTROG - PODGORICA - BUDVA - u pripremi

OSTROG – PODGORICA – BUDVA

4 dana / 1 noćenje

Čarobna prilika da se proleće obeleži posetom manastiru Ostrog, ali i najromantičnije doživi na crnogorskoj obali Jadranskog mora, u predivnim ambijentima Boke, Budve i luksuzu Porto Montenegra. Savršene panoramske tačke za sve ljubitelje fotografija i video snimaka u postovima na društvenim mrežama. Prelepa mesta Crne Gore kojima se vekovima dive najumnije i najcenjenije ličnosti umetnosti sveta, ali i istorije duhovnosti. Prirodni ambijenti koji ostavljaju bez daha, magija Starih gradova pomorskih lepotica Budve i Kotora, osećaj ogromnog poštovanje prema Sabornom hramu u Podgorici gde je sahranjen upokojeni mitropolit Amfilohije Radović, i nestvarni osećaji čuda Svetog Vasilija Ostroškog u manastirskom kompleksu koji se smatra jednim od najčudesnijih u Evropi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD  
Polazak iz Beograda u večernjim satima. Udobno noćno putovanje kroz Srbiju, prema Crnoj Gori, preko Zlatibora, Prijepolja i Kolašina, uz kraća i primerena usputna zadržavanja radi odmora i pograničnih i carinskih formalnosti.

2. dan OSTROG – PODGORICA – BUDVA      
Dolazak u OSTROG u jutarnjim časovima uz prisustvo Svetoj liturgiji u gornjem manastiru. Poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog uz obilazak kompleksa, s prilikom da se doživi jedinstveni spokoj, ali i susret s poklonicima iz čitavog sveta. O čudima Svetog Vasilija postoje i pisana svedočanstva u obimnoj manastirskoj knjizi, gde su ispisane priče o izlečenjima i raznim drugim čudesima, a sve uz priliku da svako od nas molitvom, verom, ili makar unutrašnjim mirom i svojom posetom, doživi makar sebi drago prosvećenje, ili uspomenu. Nastavak putovanja do PODGORICE, glavnog i najvećeg grada Crne Gore. Uz panoramsku vožnju, upoznajemo moderne vizure grada i najčuvenije atrakcije, spomenike i znamenitosti, nakon čega sledi i obilazak Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja. Kraće slobodno vreme za uživanje u čarima grada, a potom sledi putovanje do BUDVE, uz veličanstvene panorame na obalu Jadranskog mora. Smeštaj u odabrani hotel u Budvi u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za uživanje u promenadi Budvanske rivijere, uz preporuku za posetu Starom gradu i otkrivanje svih mediteranskih čari. Noćenje.

3. dan BUDVA – PERAST - KOTOR – TIVAT/PORTO MONTENEGRO – BEOGRAD  
Doručak. Odjava iz smeštaja. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Boki Kotorskoj: Udobna panoramska vožnja uz obalu Jadrana i najčuvenijeg zaliva Crne Gore. Dolazak u jedno od najslikovitijih mesta Jadrana, čuveni PERAST, grad miljenik najvećih carstava kroz istoriju, sedište omiljene pomorske škole Petra Velikog i mesto gde krišom odsedaju poznate holivudske zvezde. Kraće slobodno vreme u Perastu, uz pogled na legendarna ostrvca Sveti Đorđe i Gospa od Škrpjela. Odlazak u KOTOR, uz udobnu vožnju zalivom i šetnju Starim gradom, ambijentima koji su pod zaštitom UNESCO-a kao Svetska kulturna baština. Živopisna atmosfera i autentične ulice grada idealni su za uživanje u slobodnom vremenu, gde godinama unazad uživaju turisti tokom krstarenja Mediteranom. Polazak ka TIVTU i poseta ovom malom lučkom gradu uz obilazak spektakularne moderne luke PORTO MONTENEGRO, raju hedonista, ljubitelja luksuza i carstvu ambijenata za popularne selfi/story momente. Nakon slobodnog vremena, u popodnevnim satima povratak u Budvu i polazak za Srbiju. Povratak u kasnim noćnim satima.Kraj putovanja.

4. dan TIVAT/PORTO MONTENEGRO – BEOGRAD                                        
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 99€

SPECIJALNA CENA: 89€ PO OSOBI

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate 

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni/ klasičan način usluživanja ) u Hotel Slovenska Plaža 3* u Budvi
 • smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama
 • obilazak manastira Ostrog, Podgorice i Budve.
 • usluge vodiča
 • organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Fakultativni izlet - obilazak Kotora, Perasta, Tivta i Porto Montenegra - 15€ (Fakultativni izleti biće realizovani uz minimum 20 prijavljenih putnika)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 20€
 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 50€
 • Gradsku turističku taksu i osiguranje u iznosu od 1,5€ - plaća se na licu mesta, na recepciji objekta

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima a obračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.07.2023.
 • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.07.2023.

OPIS HOTELA:
HOTEL  Slovenska plaža 3*, Budva 
Lokacija: Turističko naselje koje se nalazi na samoj obali mora, u zavisnosti od kalete 50 m do 150 m od plaže, na 10 minuta lagane šetnje od Starog grada. Slovenska plaža je jedinstvena celina koja se sastoji iz tri dela: objekti za prijem gostiju, objekti za smeštaj gostiju i objekti za ishranu, sport i rekreaciju.
Smeštaj: 1016 smeštajnih jedinica sobe/apartmani rasporedjene u dve kategorije - 3* i 4*. Svaka soba/app 3* standardno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i WiFi. Veći broj soba/app ima i balkon (uz doplatu), a studia/app i kuhinju (na zahtev). Svaka soba/app 4* luksuzno opremljena, ima kupatilo sa tušem, SAT TV, frižider, klimu, sef i besplatan WiFi. Većina soba/app ima i balkon (uz doplatu),a  studia i app nemaju kuhinje.
Sadržaj: Naselje se sastoji od recepcije, restorana, caffe barova, aperitiv barova, samoposluge, wellness i spa, teniskog i golf terene, igraonice i bazena za decu, Rondo bazen sa morskom vodom i bioskopom od 15/06-15/09, wireless internet gratis na javnim mestima (recepcija, loby, restoran Pjaca), parking koji se plaća.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu, ili promena cena smeštaja, ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Hedonic travel d.o.o, ul. Gavrila Principa br. 52, Beograd, OTP Licenca OTP  103/2021 , kategorija  licence A  sa brojem polise: 470000054208 od 01.10.2023. TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O.


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama