Leto 2024 Grčka - Hoteli Atos hoteli | Letovanje

| Atos hoteli | Letovanje

Atos je pravo mesto za sve koji u u potrazi za potpunim kontaktom sa prirodom i tišinom. Ovaj treći prst Halkidikija, poznat i pod nazivom planina Atos, grandiozno dominira svojim ozelenjenim brdima preko kojih vas vijugavi putevi vode direktno do plavetnila Egejskog mora i oaza za letovanje 2023 koje vam samo hoteli na Atosu mogu pružiti.

Ova Halkidiki regija je duboko povezana sa našom zemljom i turistima i zbog religioznog dela Sveta Gora, najvažnijom tačkom pravoslavlja sačinjenom od grčkih, ruskih, bugarskim kao i srpskih manastira. Izvan teritorije Svete Gore, ostatak ovog poluostrva, je u potpunosti podređen turizmu i zahtevima putnika koji ga posećuju. Najpopularnije atrakcije zbog kojih turisti već decenijama unazad rado biraju Atos za letovanje su:

-          Čarobno ostrvo Amuljani: mesto brojnih plaža koje mame u avanturu, istraživanje i obilazak ostrva.

-          Plaža Arsanas: sa belim šljunkom, kristalno čistom vodom i neverovatnim pogledom na Atos.

-          Plaža Nea Roda: uređena plaža sa belim peskom, smeštena u poluku kojim se prostire i istoimeno naselje.

-          Plaža Stratoni: uređena plaža na kojoj se nalaze svi sadržaji neophodni za rasterećen porodični dan.

Ovo je samo mali deo pomenutih lepota koje Atos može da vam pruži i pored uživanja u prirodi fesciniraće vas brojne kulturne znamenitosti, ali i hotelski smeštaj na Atosu.

Uranopolis je neminovno najpoznatije letovalište Atosa koje nudi smeštaj adekvatan za sve kategorije turista, od skromnijih i povoljnijih hotela sa 3 zvezdice, do luksuznih resort-a sa 5*, uglavnom prilagođenih porodicama sa decom. Akti Ouranopoli, Aristoteles Holiday Resort, Xenios Theoxenia su samo neki od popularnih hotela Uranopolisa, dok ukusno dizajniran i udoban hotel Agionissi Resort, ali i drugi pored pomenutog, su vaše luke odakle otpočinje vaš harmoničan odmor i upoznavanje sa jedinstvenim Amuljanijem.

| Atos hoteli | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama