Leto 2024 Grčka - Apartmani

| Grčka - Apartmani

Apsolutno vodeće mesto u tražnji putnika srpskog tržišta i regiona zauzima apartmanski smeštaj u Grčkoj, te je shodno tome agencija Hedonic travel pripremila povoljne first minute i last minute ponude na brojim popularnim destinacijama kontinentalnog i ostrvskog dela Grčke.

Olimpska regija poznata i pod nazivom Pieria, sa glavnim gradom Katerini, se nalazi u podnožju planinskog venca Olimp. Karakteriše je peščana obala duga čak 70km koja je danas ponosni dom populanih letovališta Paralija, Olympic beach, Leptokarija i Nei Pori. Destinacije su lako dostupne autoputem E75, udaljene samo sat vremena vožnje od Soluna, te će vaše putovanje biti zasigurno ugodno bilo da se odlučite za autobuski ili sopstveni prevoz.

Jednako tražena i interesantna regija je takozvana Solunska regija, odnosno Strimonikos ili Orfanski zaliv, skriven na području između Halkidikija i zapadne obale Tasosa. Turistički dragulji ove regije su Stavros, Asprovalta i Nea Vrasna, bogati peščanim plažama, čistim morem, očuvanom prirodom, zelenilom. Ono što posebno izdvaja ove destinacije na turističkoj mapi Grčke je svakako podatak da se nalaze na ukrštanju morskih, rečnih i planinskih struja koje stvaraju ružu vetrova, te je prevashodno Stavros proglašen vazdušnom banjom - mestom idealnim za sve osobe sa bronhijalnim tegobama.

Kasandra je popularni prvi prst poluostrva Halkidiki, čija je istočna obala posebno razvila moderni turizam ove regije u mestima Kalitea, Pefkohori, Hanioti i Polihrono. Poznata su kroz istoriju još iz perioda 19. veka, a danas su odredišta brojih turista iz Srbije i okolnih zemalja sa sadržajima za sve generacije.

Tasos je još jedna od destinacija na kojoj možete provesti vaše idealno leto 2024 i za koju već sad možete iskoristiti velike first minute popuste, kao i last minute ponude. Ovo ostrvo je pravi izbor za sve ljubitelje zelenila, borovih šuma, čiste i očuvane prirode. Bogato je fenomenalnim plažama, ali jedna se najviše istakla, a to je Mermerna koja se nalazi u neposrednoj blizini glavnog grada Limenasa na severu ostrva. Pored turizma, glavna delatnost na ostrvu je pčelarstvo, posebno se izdvaja interesantan med od crnog bora, koji je neizostavan suvenih svih posetilaca ostrva.

Evija je u proteklih nekoliko sezona unazad doživela procvat i postala pravi lider na turističkoj mapi Grčke. Ovo ostrvo koje je, posle Krita, drugo po veličini u Grčkoj je svoj turizam prevashodno skoncentrisalo na svoju severnu i zapadnu obalu gde se nalaze Edipsos, Pefki, Neos Pirgos, Limni i Eretria. Bogato je arheološkim nalazištima, srednjovekovnim manastirima, tradicionalnim selima, borovim šumama i netaknutim prirodnim lepotama. Posebno se ističe letovalište Edipsos u kom pored klasičnog kupališnog turizma možete uživati i u lekovitim svojstvima termalnih izvora sa temperaturom i do 80°C.

| Grčka - Apartmani | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama