Leto 2024 Grčka - Apartmani Polihrono | Letovanje

| Polihrono | Letovanje

Polihrono se nalazi na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Od Soluna je udaljeno oko 90 kilometara jugoistočno i smešteno je u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bogatom vegetacijom. Poseduje dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je veoma pogodno za decu. Puno sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor, prijatno druženje i zdravu rekreaciju u rajskoj prirodi. Polihrono je mirnije mesto i važi za jedno od najčistijih u Grčkoj, uključujući i čistoću mora. U mestu postoje ambulanta, apoteka, pošta, hoteli, pekara, picerija…

Naseobina na ovom području je poznata još od perioda 7. veka, koja se zvala Neapoli, međutim današnji Polihrono je nastao u 11. veku, kao malo ribarsko naselje, a je danas poznata turistička destinacija, sa oko 1000 lokalnih stanovnika, dok broj turista u toku jedne letnje sezone bude i oko 10.000.

Put do Polihrona je veoma lak i neumarajući, autoputem E75. Dolaskom u Polihrono, u čijoj neposrednoj blizini se nalaze i druga dva poznata letovališta Pefkohori i Hanioti, naići ćete na pravo uživanje na šetalištu uz obalu tirkiznog mora, u brojnim tavernama, kafićima, umirujućem mirisu mora, zelenila i cveća. Polihrono je i dobilo naziv, koje u bukvalnom prevodu znači „dugovečan“. U Polihronu ćete pronaći i dobro opremlje markete u kojima ćete naći sve potrebne namirnice za vaše studije i apartmane. Smeštajni kapaciteti u Polihornu su odličnog kvaliteta i na dobrim lokacijama i prevashodno ih u ponudi agencije Hedonic travel možete pronaći po veoma povoljnim last minute cenama. U mestu postoji i malo igralište za decu sa ljuljaškama, klackalicama, toboganima, idealno mesto za mirno porodično popodne.

Za one koji žele aktivniji odmor postoji veliki izbor izleta u regiji Polihrona i Halkidikija. Među najpopularnijim izdvaja se krstarenje zalivom Toroneos, istraživanje prelepih zaliva Sitonije, poseta Solunu, ronjenje i još mnogo toga. 

| Polihrono | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama