Leto 2024 Albanija Leto 2024 Ksamil | Letovanje

| Ksamil | Letovanje

Ksamil Leto 2023
Gde možemo da putujemo je često pitanje za naredno leto 2023. Kemer je pravo mesto za porodični odmor gde vas očekuju luksuzni hoteli na plaži, kristalno bista voda, zelenilo i čist osvežavajuči vazduh planine Taurus.
Plaže ka severu - ka Valoni
Od plaža udaljenih od Ksamila i Sarande, predlažemo vam posete onim koje se pružaju na obali Jonskog mora i prostiru se u pravcu severno od Sarande, koji vodi ka drevnom gradu Valoni:  Dhermi (dugačka, beli pesak, brojni lokali i restorani i čak vrlo bogat noćni provod), Drymades (u stenovitoj uvali, bez gužve, beli pesak, nedaleko od plaže Dhermi), Gjipe (u idiličnom zelenom prirodnom okruženju, ispod planinskih obromaka, bez gužvi, bez direktnog pristupa automobilima), Borsh (najduža plaza Albanije, 7km, masline i divna priroda, uvek bez gužvi), Livadhi (jako dugačka, poznata po zalascima, puno kafića i restorana na obali), Himara (u lepom velikom zalivu, urbana, popularna,lako pristupačna, bistro more).
Ksamil - "Carstvo mirisa"
Kada zavolite Ksamil, zavolećete i mandarine, limun i masline koje unaokolo rađaju u izobilju, što je i razlog zašto Ksamil vole i kao „Carstvo mirisa“. Za ukuse su zaduženi i brojni restorani na obali, a dozvolite da vas osvoje burek sa spanaćem, školjke, kozji sir, baklave i naročito lokalna rakija. Svim ljubiteljima morskih specijaliteta Ksamil će predstavljati nepresušni izvor zadovoljstva.
Ksamil je lišen velikih rizorta, ali sredinom leta njegove gradske plaže jesu vrlo posećene. Noćni sati i dani provedeni u letu u Ksamilu doživećete kao mir u pravoj prirodnoj oazi. Noćni provod nije bogat, ali na svakoj od plaža imaćete najlepši zalazak sunca kog biste mogli da poželite.
Onima koji su željni i dodira s Grčkom, preporučujemo avanturu koja vas trajektom iz Ksamila vodi ka Krfu, po ceni ne većoj od 15 €. Idealna prilika da skoknete do veličanstvene Kirkire, tj. grada Krfa na istoimenom ostrvu i upoznate lepote „malog Dubrovnika“, priče o ostrvu Vidu i Plavoj grobnici, da se poklonite senima naših ratnika, ali i lepoti najzelenijeg grčkog ostrva.
Letovanje u Ksamilu u nekoliko reči – mir, spokoj, beli pesak, kristalno čista voda, ostrva, ribice, miris morskih plodova, masline, smokve, zalasci, poljupci.

| Ksamil | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama