Grčka - Hoteli Kasandra hoteli | Letovanje KALITHEA

| AEGEAN MELATHRON 5* / KALITHEA

LOKACIJA: Ovaj luksuzni hotel nalazi se na obali mora, okružen zelenilom koje se pruža sve do lepe plaže i kristalno čistog mora. Pripada grupi Aegean Star Hotels. Samo 3 km od kosmopolitskog letovališta Kalitea i 90 km od solunskog aerodroma. Hotelski  kompleks se sastoji od više zgrada i bungalova koji su povezani podzemnim prolazom ( tunel ) i nadvožnjakom.

SADRŽAJ: 3 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit), barovi oko bazena i na plaži, privatna plaža duga oko 200m, punkt za sportove na vodi (skijanje na vodi, džet ski, pedaline, kanui), stoni tenis, boćanje, joga, aerobik, fitnes studio, animacija za decu (od 4-12 godina), tereni za tenis, večernja animacija uz živu muziku, menjačnica, taksi, glavni bar, disko, restoran, taverna, spa centar sa opuštajućim programima, saunom, tretmanima lica, vežbama oblikovanja...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).  

SOBE: sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj, SAT TV, pristup internetu, direktnu telefonsku liniju, sef (bez doplate), mali frižider, posebni uslovi za invalide.

Jednokrevetna soba pogled bašta/bazen
oko 25m2, smeštene u glavnoj zgradi i bungalovima, sa pogledom na baštu ili na bazen. Obično francuski ležaj predviđen za jednu osobu.

Jednokrevetna soba pogled more
oko 25m2, smeštene u glavnoj zgradi ili u bloku bungalova, sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Obično francuski ležaj predviđen za jednu osobu.

Standardna soba pogled bašta/bazen
oko 25m2, smeštene u gornjoj zoni hotela, sa pogledom na more ili baštu, predviđeno za najviše 3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Standardna soba pogled more
oko 25m2, smeštene u glavnoj zgradi i bungalova, sa bočnim ili direktnim pogledom na more, predviđeno za najviše 3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior suite pogled bašta/bazen
oko 38m2, smeštene u gornjem delu hotela sa pogledom na baštu ili na bazen, sastoje se od dva dela- dnevne sobe sa sofom i spavaće sobe koja je odvojena vratima, predviđeno za 2-4 osobe.

Junior suite pogled more
oko 38m2, nalaze se u donjem delu hotela, blizu plaže, sastoji se od dnevne sobe sa sofom i spavaće sobe koja je odvojena vratima, predviđeno za 2-4 osobe.

Sobe sa bočnim pogledom na more ( SSV ) su sa druge strane puta spojene podzemnim tunelom, ovaj deo hotela se zove Dodatna zgrada.

157 Standard sobai 83 Doubles Superior (u centralnoj zgradi i bungalovima), 15 Suites (u bungalovima).

Aegean Melathron je luksuzni hotel sa 5 zvezdica, član grupe Aegean Star Hotels Group. Nalazi se na poluostrvu Kasandra, na Halkidikiju, koje je stalni centar privlačnosti za hiljade posetilaca kako iz Grčke tako i iz inostranstva. Nalazi se 90 km od Soluna i samo 3 km od kosmopolitskog letovališta Kaliteje. Lokacija oduzima dah i nudi kontrastne prirodne pejzaže jedinstvene lepote. Hotel je okružen zelenilom, šumovitim područjem koje seže sve do zlatne plaže i kristalno čistih plavih voda Toronijskog zaliva. Izgrađena je sa dve strane magistralnog puta, povezana privatnim pešačkim podvožnjakom. Sobe u gornjem delu hotela imaju pogled na bazen, a sobe u donjem delu hotela imaju pogled na more. U okviru kompleksa dostupna je usluga prevoza električnim klupskim automobilom. 

Suncobrani  i  ležaljke se doplaćuju na licu mesta ( 1 suncobran i  2 ležaljke iznose 10 eur dnevno - podložno promenama i zavisno od sezonalnosti )  ili VIP  set  1  suncobran i 4 ležaljke  30 eur dnevno

Napomena:

Udaljenost od plaže 0m  ( delovi hotelskog kompleksa zgrade su udaljeni do 500 m od plaže )
Udaljenost od grada 3,00km
Udaljenost od aerodroma 78km

Otvoreni bazen
Zatvoreni bazen besplatno
Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno
Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu na licu mesta.
Iznajmljivanje peškira za plažu doplata 20(uz depozit)

Website: www.aegeanstar.com/aegean_melathron/en/ 

Google maps:
Latitude: 40.057200
Longitude: 23.463364

Cenovnik hoteli 2023

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksa

KALITHEA

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama